Timvikarier till Sommarsol

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Sommarsol är ett särskilt boende beläget i Vejbystrand. Boendet består av 60 lägenheter fördelade på sex avdelningar varav två har inriktning mot kognitiv svikt.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår bland annat att ge en god omvårdnad till de boende, genomföra aktiviteter och dokumentera. En stor del av arbetet går ut på att skapa en meningsfull vardag för de boende.

Kvalifikationer

Meriterande med erfarenhet från äldreomsorgen.
Det är även meriterande om du tidigare haft delegering för t.ex. medicin och insulin.

Ansökan

Referensnummer:   A1275203

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.