jobb just nu!

Engagerad och positiv Arbetsterapeut sökes

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se


Nu söker Rehabenheten en legitimerad arbetsterapeut som vill jobba med oss! Du kommer till ett härligt gäng bestående av drygt 30 arbetsterapeuter och fysioterapeuter som är kompetenta, hjälpsamma, kreativa, modiga och roliga att arbeta tillsammans med! Som arbetsterapeut hos oss kommer du att ingå i teamet runt brukaren och med din specifika kompetens bidra till att skapa en god livskvalitet.

Vi erbjuder en rökfri arbetsmiljö, ett generöst friskvårdsbidrag, engagerade kollegor och en arbetsplats med möjligheter till påverkan och personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

I teamarbete med fysioterapeut, sjuksköterska samt vårdpersonal ansvarar du för insatser kring patienten. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom kommunal vård och omsorg. Det kan vara ADL bedömningar, hjälpmedelsförskrivning och träning av ADL förmåga samt instruering/utbildning/handledning av anhöriga och vårdpersonal i det dagliga arbetet kring patienten. Det är ett självständigt arbete där du själv lägger upp din tid och planerar och genomför insatser.

I rollen ingår även att handleda och utbilda vårdpersonal i ett rehabiliterande arbetssätt.
Tjänsten innebär att du arbetar i såväl ordinärt som särskilt boende tillsammans med en fysioterapeut kollega.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som efter denna annons blivit nyfiken på att arbeta hos oss. Tjänsten gäller en tillsvidaretjänst.

Du är legitimerad arbetsterapeut och har ett intresse och engagemang för arbete i en kommunal organisation. Det är en fördel med erfarenhet av rehabiliteringsarbete inom kommunen, men även du som är nyutexaminerad är varmt välkommen.

Anställningens omfattning

2020-08-24 eller enligt överenskommelse
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A960552

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.