jobb just nu!

Errarps skola söker en lärare i trä- och metallslöjd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.
www.engelholm.se

Errarps skola ligger i Skäldervikens rektorsområde. Med både skog och hav på gångavstånd har vi en fantastisk utemiljö att tillgå. Vi är en årskurs F-6 skola, med ca 400 elever i åldrarna 6-12 år. Vi har fräscha och generösa lokaler och ett bibliotek integrerat i skolan.

På Errarps skola utgår vi från en ”vi-känsla” där alla involveras och bidrar. Trygghet, förtroende, arbetsglädje och inspirerande lärmiljöer är för oss viktiga hörnstenar för att skapa god kvalité i undervisningen. Vi driver en framtidsinriktad skola där eleverna får förutsättningar att nå sin fulla potential för att möta sitt fortsatta liv. Med lärandet i fokus arbetar all personal tillsammans utifrån elevernas bästa!


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för ditt yrke och som vill arbeta som lärare i trä- och metallslöjd från och med augusti på Errarps skola. Tillsammans med läraren i syslöjd kommer du arbeta målinriktat med samslöjd, där ni med gemensamma krafter arbetar utifrån från våra elevers mående och lärande i centrum. Du kommer att undervisa elever från årskurs 2-6.

Vi erbjuder ett kollegialt lärande där du tillsammans med andra lärare skaffar dig redskap för att få våra elever att växa, utvecklas vidare och få goda kunskapsresultat. På skolan finns även ett specialteam, ett elevhälsovårdsteam, en IKT-pedagog och en närvarande rektor som kan ge dig support i din vardag.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med lärarlegitimation. Du är positiv och lösningsinriktad med en god ledarförmåga i klassrummet. Du tycker liksom vi att det är av stor vikt att alla på skolan möter varandra med glädje och du har lätt för att samspela med både elever, kollegor och vårdnadshavare.

Vi förväntar oss att du tillsammans med elever och personal bidrar till god arbets- och studiemiljö där du utifrån kursplaner och styrdokument gör ditt yttersta för att varje elev ska nå sin fulla kunskapspotential med hög måluppfyllelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2018-08-09 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Ansökan

Referensnummer:   2:70/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.