Idrottslärare till Rebbelberga skolområde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Om skolområdet.
Rebbelberga skolområde är en mötesplats för lärande riktat mot elever från F-klass till årskurs 6. Här är det roligt att lära sig nya saker och lärandet har ett livslångt perspektiv. Vårt arbete har ett tydligt fokus på att lärandet utvecklas när man känner glädje och gemenskap. Värdegrundsrelaterade frågor sätts i centrum och att stärka barnen i att vilja, kunna och våga är av största vikt. Att utvecklas gemensamt och att växa genom att ta ansvar är centrala begrepp i våra verksamheter. På Rebbelberga ska alla få möjligheten att få bli sitt bästa jag.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en engagerad pedagog som vill utvecklas tillsammans med andra. Du kommer att vara en del i en positivt och utvecklingsintresserad skola. För oss är det viktigt att kunna erbjuda eleverna en verksamhet som lockar och utmanar till lärande och nyfikenhet. Där både pedagogik och lärmiljö är viktiga verktyg. Det möjliggör vi genom att ha kunniga, ansvarstagande och flexibla pedagoger som lyssnar på eleverna och erbjuder varierande lärsituationer utifrån elevernas utvecklingsnivå och intresse. Vi har stor tillgång till digitala verktyg och anser att digital kompetens är en av många kompetenser våra elever måste ha med sig in i framtiden. Inslag som är viktiga för oss är värdegrund och välmående såväl fysiskt som psykiskt.

Vi jobbar tätt ihop i team i våra arbetslag. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet för att skapa en bra lärmiljö för alla. För oss är det viktigt att du är engagerad och duktig på att bygga relationer.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med behörighet att undervisa i idrott, men vi ser gärna att du även har behörighet för andra ämnen. Du är väl förtrogen med att knyta läroplanen till kvalitetsarbetet på ett naturligt sätt i den dagliga verksamheten. Du har vilja och kunskap att använda digitala verktyg i din undervisning. Du ser möjligheter, har empati och ser barns olika behov. Du differentierar i din undervisning och är duktig på att skapa goda relationer.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.
Kanske är du en blivande Rebbelbergare!
Vi ser framemot att får träffa dig.
Välkommen med att söka tjänst hos oss på Rebbelberga!

Anställningens omfattning

Tillträde: 2024-08-08.
Intervjuer sker löpande innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan

Referensnummer:   A1286368

Gör ansökan

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.