Vill du arbeta som Sjuksköterska i Ängelholms kommun i sommar?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsplats under sommaren 2024, där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med engagerade kollegor och omvårdnadspersonal.
Att arbeta som sjuksköterska inom hemsjukvården hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Du bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I din roll ingår det även att handleda, utbilda och delegera omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Kanske har du erfarenhet av kommunal hemsjukvård som ses meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2024-08-31

Schema enligt överenskommelse.
Behovet är störst mellan v25-33.
Finns behov av både dag, kväll & natt-tjänst.

Ansökan

Referensnummer:   A1273569

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.