Enhetschefer till Funktionsstöd och Särskilt boende, semestervikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se


Huvuduppdrag Hälsa samlar kommunens alla verksamheter inom äldreomsorg, kommunal hälso- och sjukvård samt stöd till personer med funktionsnedsättning.

Verksamhetsområde Funktionsstöd är ett av fyra verksamhetsområden inom Hälsa, och här arbetar cirka 330 medarbetare. Funktionsstöd verkställer insatser inom LSS, SoL och HSL. Verksamheterna består av bostäder med särskilt stöd och service, personlig assistans, daglig verksamhet och sysselsättning, korttidsvistelse och tillsyn för barn.

Verksamhetsområde Särskilt boende ansvarar för drift och utveckling av våra kommunala äldreboende.

Arbetsuppgifter

Som Enhetschef leder och följer du upp arbetet inom din verksamhet och ansvarar för att verkställa beslut enligt gällande lagstiftning, mål, riktlinjer och policys.

I din roll som enhetschef finns det ett nätverk som stöttar och stödjer dig i ditt arbete. Funktionerna består av chefskollegor, samordnare, HR, ekonomi, bemanningsenhet. Det finns även en planeringsenhet och utvecklingsenhet där funktioner som MAS, MAR, systemförvaltare och kvalitetsutvecklare finns till ditt förfogande.

Ditt huvudsakliga fokusområde under sommaren kommer vara brukarperspektiv, medarbetarnas arbetsmiljö och bemanningsfrågor. Men också vara närvarande och coachande ledare för medarbetarna.

Vår grundtanke är att anställningen löper från 1 juni till 31 augusti. Exakta datum enligt överenskommelse. Möjlighet till viss semesterledighet kan förekomma enligt överenskommelse. Har du specifika önskemål om ledighet ber vi dig precisera dessa i din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gått minst 4 terminer av socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Har du erfarenhet från politiskt styrd organisation är det meriterande.

Arbetet kräver kommunikation och dokumentation och vi förutsätter att du har god datorvana, en god kommunikationsförmåga samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du prestigelös och utvecklingsinriktad. Du lyssnar, involverar och får människor med dig, coachar genom att motivera och stödja. Vidare kan du prioritera, planera och fatta beslut.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och vi kallar kontinuerligt sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, då anställning kan ske innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Utdrag ur belastningsregistret krävs om du blir aktuell för tjänsten
Krav på B-körkort
Tillgång till egen bil

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-08-31

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1022562

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.