Leg Sjuksköterska/distriktssköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se


Arbetsuppgifter

Nu söker Ängelholms kommun glada och engagerade medarbetare som vill jobba med oss under sommaren. Vi söker dig som vill arbeta kväll/natt men vi kan även erbjuda dagtid. Arbetet som sjuksköterska inom kommunen innebär mycket självständigt arbete. Vi kan erbjuda arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och inom funktionsstöd.
Som sjuksköterska eller distriktssköterska arbetar du i team med olika yrkesprofessioner intern och externt för att kunna ge en god omvårdnad med individen i centrum.

Kvalifikationer

Du är trygg i din roll som legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare har du ett positivt, lösningsfokuserat, engagerat och empatiskt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi kommer löpande kalla till intervju under rekryteringstiden så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-08-29

Efter överenskommelse
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1021471

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.