Sommarjobb inom äldreomsorg och funktionsstöd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

Arbetsuppgifter

Inom våra verksamheter hjälper du människor som behöver stöd i vardagen.
Vi söker dig som vill arbeta inom hemtjänst, äldreboende, gruppboende, barn- och ungdomsverksamhet (LSS) eller som personlig assistent. Våra verksamheter är belägna runt om i kommunen, så du har många alternativ att välja mellan utifrån vilken verksamhet och geografisk placering som passar just dig.

Du kommer att arbeta med vård och omsorgsinsatser som gör människors vardag enklare och bättre. Det kan vara hjälp med till exempel förflyttningar, måltider, aktiviteter, promenader personlig hygien, städ, tvätt och inköp. I brukarnära arbete ska alltid rutinen för basal hygien och skyddsutrustning tillämpas, detta är särskilt viktigt i dagsläget med smittspridningen av covid-19. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du också kunna skriva ner händelser kring brukaren i vårt dokumentationssystem.

Digitala och tekniska lösningar börjar spela en större roll i våra verksamheter, så e-handel, digitala signeringslistor och annat arbete vid datorn ingår i arbetet.

De flesta av våra verksamheter pågår dygnet runt och arbetstiderna är därför varierande.

Kvalifikationer

För att kunna arbeta inom äldreomsorg eller funktionsstöd behöver du vara omtänksam, hjälpsam, initiativtagande och ha ett gott bemötande till alla människor.

Utbildning och/eller erfarenhet från omvårdnadsarbete är meriterande, men vi söker också dig som ännu inte har haft ett liknande arbete.

Tidigare arbete med människor och service ser vi som en värdefull merit.

För att instruktioner och dokumentation ska ske på ett säkert och förståeligt sätt måste du behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Ett antal av våra sommarjobb är inom hemtjänsten och för att kunna arbeta där krävs det att du har körkort, alternativt kan framföra en cykel/elcykel.

För att du ska känna dig trygg inleds ditt arbete med utbildning och bredvidgång.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polismyndighetens belastningsregister uppvisas.

På vår digitala jobbmässa den 4e mars har du mellan klockan 14 - 17 möjlighet att få svar på frågor om tjänsterna. Läs mer genom att klicka på länken nedanför.

https://www.engelholm.se/nyhetsarkiv/nyheter/2021-02-12-besok-angelholms-kommun-pa-regionens-storsta-digitala-jobbmassa-4-mars.html

Anställningens omfattning

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan

Referensnummer:   A1004514

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.