Samordnare till Sjuksköterske- och rehabenheten Ängelholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Nu söker Hälso- och sjukvårdsverksamhetens inom Ängelholms Kommun dig som tycker om att ha många kontaktytor, hitta lösningar på problem som uppstår och uppskattar ett varierande arbete där den ena dagen nödvändigtvis inte liknar den andra. Att ha arbetat med hälso- och sjukvård är inget krav för tjänsten utan kanske kommer du från privat sektor och vill prova något nytt hos oss? Det viktigaste är att du känner igen dig i arbetsuppgifterna och har ett engagemang och intresse för verksamheten.


Du kommer att tillsammans med en kollega ansvara för samordningen inom sjuksköterske- och rehabenheten. Totalt består dessa två enheter av ca 90 medarbetare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Tjänsten har ett brett ansvarsområde med ett nära samarbete med tre olika chefer.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av personal och schemaplanering, logistik, inköp och fakturahantering, introduktion och bemanning, föra statistik över verksamheten och uppdatera dokument.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social och driftig. Du beskrivs ofta av din omgivning som strukturerad, lösningsfokuserad och en glädjespridare. Att självständigt prioritera ditt arbete är för dig en självklarhet.

I grunden har du relevant utbildning, som du sedan byggt på med några års arbetserfarenhet. Vi vill att du under de senaste två åren har arbetat med personal- och schemaplanering där du är van vid tvära kast och arbetat upp förmågan att snabbt lösa uppkomna problem.

Du är trygg vid att använda datorn som ditt främsta arbetsredskap och har framförallt goda kunskaper inom Office-paketet. Att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är också något vi förväntar oss.

Vi ser det som positivt om du dessutom har erfarenhet från en tidigare samordningstjänst!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A1286103

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.