Grundskollärare inriktning Ma/No Toftaskolan åk. 7-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en engagerad Ma/No-lärare för årskurs 7-9. I denna roll får du chansen att forma elevernas lärande och vara en viktig del av deras utveckling. Du kommer att ansvara för att tydliggöra mål och förväntningar samt skapa en inkluderande undervisningsmiljö där eleverna ges inflytande och delaktighet. Dessutom ingår ett mentorskap med delat ansvar för en av våra klasser. Tillsammans med övriga lärare och skolpersonal kommer du att arbeta för att skapa en sammanhållen och stödjande miljö för elevernas lärande. Som en del av Toftaskolan är engagemang och fokus på elevernas välmående och lärande en självklarhet. Ta chansen att vara med och ge varje elev de bästa förutsättningarna för att lyckas!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i ämnena Ma och No. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med årskurs 7-9.
Vi värdesätter personliga egenskaper högt. Du är lyhörd, flexibel och har ett positivt och inkluderande förhållningssätt.
Din förmåga att inspirera och engagera eleverna utifrån deras individuella behov är en nyckel till framgång.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är beredd att vara en del av vårt team för att gemensamt bidra till skolans utveckling.

Tjänstens omfattning är 75% - 100 %.
Vi behandlar ansökningar löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och kompetent lärare till vårt team på Toftaskolan 7-9.

Anställningens omfattning

Tillträde: 24-08-08.

Ansökan

Referensnummer:   A1286371

Gör ansökan

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.