HSL-undersköterska i Ängelholms kommun i sommar?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi HSL-undersköterskor som vill vara med och arbeta tillsammans med våra kompetenta sjuksköterskor inom hemsjukvården i sommar.
Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och lära dig mycket tillsammans med engagerade Sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.
Våra brukare finns inom både äldreomsorgen och funktionsstöd.

Kvalifikationer

Vi söker framförallt dig som är sjuksköterskestudent och har läst minst 4 terminer eller dig som är utbildad undersköterska med vidareutbildning och erfarenhet av kommunal hemsjukvård.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2024-08-31

Inför sommaren 2024

Ansökan

Referensnummer:   A1273566

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.