jobb just nu!

Lärare matematik och NO åk 7-9 på Strövelstorps skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se


Arbetsuppgifter

Är du målmedveten, resultatorienterad och en fena på ma/no? Har du engagemang och tror att alla elever kan lyckas? Letar du dessutom efter en tillåtande arbetsplats med högt i tak och där laget är viktigare än jaget?

Då ska du söka denna tjänst och utvecklas vidare ihop med oss!

Vi söker nu en Ma/NO-lärare, legitimerad för undervisning i matematik, biologi, kemi, fysik i åk 7-9. Du kommer att undervisa på högstadiet med en tillhörighet i arbetslag 7-9 där du har mentorsansvar tillsammans med kollegor i årskurs 9.

Vänta inte med din ansökan! Vi tillämpar löpande rekryteringsförfarande och är mer intresserade av intervjutillfället och dialogen där än välkomponerade CV:n. Dokumentation tar du med till intervjun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• Är trygg i ditt ledarskap och har ett etiskt förhållningssätt förankrat i läroplanens värdegrund med bra förmåga att etablera och utveckla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

• Drivs av engagemang och utveckling där kollegialt lärande är en självklarhet.

• Har ett kritiskt förhållningssätt till din undervisning där forskning och beprövad erfarenhet är grund för din professionsutövning.

• Har digital kompetens och både ser och värdesätter potentialen i att alla elever har en egen dator.

• Ser arbetslaget som ett naturligt sammanhang att samverka i.

Anställningens omfattning

2020-12-01 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2:50/20

Gör ansökan

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.