jobb just nu!

Undersköterska till Personalpool

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats.

Ängelholms kommun är Sveriges första Agila utvecklings- och serviceorganisation, där medborgarnas behov är utgångspunkten och där vi strävar efter att förbättra den kommunala servicen. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd. Vi lever vår värdegrund som vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft.
Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.seArbetsuppgifter

Är du undersköterska och redo för nya utmaningar har vi ett betydelsefullt och omväxlande arbete att erbjuda i Hälsas personalpool.

Hälsas personalpool är en del av äldreomsorgen i Ängelholms kommun och får uppdrag från så väl kommunens särskilda boenden, hemtjänstområden som trygghetsjour.

Vi är i dagsläget ca 25 medarbetare i poolen och söker nu ytterligare trevliga kollegor som vill vara med och säkra god omvårdnad och service till kommunens äldre.
Som medarbetare i personalpoolen har du stor möjlighet att själv styra över dina arbetstider. Vi arbetar enligt en årsarbetstidsmodell där flexibilitet kompenseras med förkortad veckorbetstid och lönetillägg. Du väljer själv vilken sysselsättningsgrad som du vill arbeta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från så väl boende- som hemtjänstverksamhet. Arbetet ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Körning av egen bil i tjänsten kan förekomma.

Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Du har hög social kompetens och lätt för att samarbeta med nya kollegor. Du ser möjligheter istället för hinder och brinner för att ge god service och omvårdnad.

Vänligen ange i din ansökan om du har företrädesrätt enligt LAS.

Vi kommer att hantera rekryteringen löpande och ser därför fram emot din ansökan snarast!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A793137

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Vi undanber oss vänligen kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.