jobb just nu!

Timvikarie till Kungsgårdsskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se


Kungsgårdsskolan är en sex parallellig högstadieskola, med ca 450 elever, i närheten av Ängelholms centrum. På skolan råder studiero och elevernas kunskapsresultat är mycket goda.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie. Som timvikarie blir du uppringd vid behov och ofta med kort varsel. Du kommer att gå in som vikarie vid ordinarie personals frånvaro t ex vid sjukfrånvaro och planerad ledighet.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har någon pedagogisk utbildning, erfarenhet av undervisning eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Som person är du flexibel och kan arbeta självständigt.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   2:48/20

Gör ansökan

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.