jobb just nu!

Lärare till åk 4 Villanskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.
www.engelholm.se

Villanskolan ligger centralt beläget i Ängelholm. Våra inbjudande utemiljöer omgärdas av stora grönområden. Från förskoleklass till skolår 6 går det ca 580 elever. Trots detta upplevs skolan som ”den lilla skolan i den stora”. Villanskolan arbetar aktivt med trygghetsfrågor och vi har elevernas mående, utveckling och lärande i
fokus. Vi arbetar med ett utvecklat mentorskap och välfungerande arbetslag där arbetslaget bär ansvar för alla elever i årskursen. Vi eftersträvar ett delat ledarskap och dialogen mellan arbetslag och skolledning är nära. Vårt prioriterade mål för hela rektorsområdet är “Tillbaka till Basen” där vi tillsammans reflekterar och analyserar våra olika uppdrag utifrån likvärdighet och kvalité.

Inom några år ska Nya Villanskolan stå klar på tomten bredvid, vilket vi alla ser mycket framemot!

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har på vår skola kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever. Du kommer att ingå i ett arbetslag där lärare arbetar tillsammans kring våra elever.
Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad lärare så har du en trygghet och ett kontinuerligt stöd av ditt arbetslag, en specialpedagog/speciallärare och rektor.
I Ängelholms kommun arbetar vi med En-till-en, vilket betyder att alla elever har egen dator, vilket ger obegränsade förutsättningar att utöva ditt läraryrke.

Kvalifikationer

Du är en utbildad lärare och du har behörighet att undervisa elever i åk 4-6. Behörighet i flera ämnen är önskvärt. Vi förväntar oss att du är engagerad och inspirerande. Att du följer elevernas utveckling och utmanar varje enskild elev efter dennes förmågor.

God samarbetsförmåga är ett krav och ditt uppdrag blir att tillsammans med arbetslagen skapa de bästa förutsättningar för att varje elev ska lyckas i sitt lärande. Du dokumenterar, reflekterar och analyserar ditt arbete självständigt, men också tillsammans med dina kollegor. Detta är för dig ett självklart arbetssätt.
Vi förväntar oss att du medverkar och berikar skolans prioriterade mål och att du värdesätter ett aktivt värdegrundsarbete högt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2018-08-09 eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansökan

Referensnummer:   2:67/18

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.