Servicebiträde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Bo bra hemma ingår i huvuduppdrag Hälsa. Bo bra hemma har sju hemtjänstområden. Områdena är uppdelade i tre grupper som ligger geografiskt nära varandra. Vi utför omvårdnad och serviceinsatser som innebär stöd och hjälp till äldre i deras dagliga liv. Serviceinsatserna utförs av servicebiträde i tre serviceteam, ett team i grupp. Tjänsten är placerad i serviceuppdraget och man är placerad i en av de tre grupperna utifrån verksamhetens behov. Arbetet utförs dagtid måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

Är du redo för nya utmaningar har vi ett betydelsefullt och givande jobb att erbjuda hos oss i Bo bra hemma i Ängelholm.

Bo bra hemma, är en del av äldreomsorgen i Ängelholms kommun. Serviceteamen i Bo bra hemma ombesörjer all tvätt, städ och alla inköp till medborgare i Ängelholm som har behov av hjälp med detta. Inköp sköts digitalt via Mathem. Insatserna sker utifrån biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Även andra arbetsuppgifter som ledsagning och stöttning av omvårdnadspersonalen kan förekomma beroende på din kompetens och erfarenhet.

Kvalifikationer

För att trivas och lyckas med uppdraget i hemservice är du trygg med och gillar att arbeta självständigt. Du är noggrann och gillar att städa för att se ett snyggt och skinande resultat. För dig är det självklart att skapa ordning och reda. Du tar eget initiativ, prioriterar och fattar egna beslut utifrån uppdragets ramar. Du är en lagspelare som med din flexibilitet och serviceanda alltid sätter medborgaren i centrum. Med det menas att du, tillsammans med dina kollegor, är beredd att ändra din planering om det krävs för att säkerställa hög service till medborgaren och god arbetsmiljö för hela arbetslaget. Du arbetar noggrant och har ett professionellt bemötande.

Serviceteamet planerar och organiserar tvätt och städ tillsammans med samordnare och planerare.

Krav:
- Tala och skriva svenska och god läsförståelse
- Kunna cykla
- Kunna hantera digitala inköp
- Mobilt Bank-Id som du är beredd att använda i tjänsten för att logga in i våra verksamhetssystem

Meriterande är:
- Tidigare erfarenhet av lokalvård
- Vård- och omvårdnadsarbete
- Serviceyrken inom hotell, restaurang eller butik
- IT-kunskaper
- Omvårdnadsutbildning
- Utbildning inom professionell lokalvård
- Körkort

Vi hanterar rekryteringsprocessen löpande och välkomnar därför din ansökan snarast. Det är ett betydelsefullt och ansvarsfullt arbete som väntar. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1280231

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.