Systemförvaltare Procapita/Lifecare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Huvuduppdrag Hälsa samlar kommunens alla verksamheter inom äldreomsorg, kommunal hälso- och sjukvård samt stöd till personer med funktionsnedsättning. I huvuduppdraget finns utvecklingsenheten som arbetar med service som ledstjärna! Vårt mål är att stötta verksamheterna för att deras jobb ska fungera smidigt. Enheten har funnits i tre år och samlar specialistkompetenser inom områdena systemförvaltning, larm och säkerhet, trygghetslarm, digitala lås, välfärdsteknik samt kompetensförsörjning. I dagsläget arbetar tre systemförvaltare med Procapita/Lifecare och de behöver utökas med en till kollega.

Arbetsuppgifter

Som systemförvaltare kommer du att ha en central roll i att säkerställa drift och utveckling för att möta verksamheternas behov. Tillsammans med leverantörer och verksamheter ska vi kvalitetssäkra processer som gör det lättare för användarna.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Systemförvalta Procapita/Lifecare samtliga moduler
• Medverka till att skapa och förbättra processer
• Utveckla, implementera och konfigurera nya moduler tillsammans med tekniker
• Städa i systemen för att säkerställa optimal drift
• Leverera statistik och analyser för verksamhetsuppföljning
• Skapa och upprätthålla handböcker för användarna
• Erbjuda support och vägledning i systemen

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceminded, ordningsam och tycker om administration. Du har en förmåga att se helheten samtidigt som du kan hantera detaljer.
Du har erfarenhet av att jobba med systemförvaltning och har ett naturligt processtänk där du förstår hur en detalj kan påverka i flera led. Du arbetar systematiskt och anpassat utefter systemen och befintliga verksamhetsbeslut.
Du har erfarenhet av att samarbeta med flera olika aktörer för att gemensamt komma fram till bra lösningar.
Det är starkt meriterande om du har insikt i arbetet inom vård och omsorg samt kommunal verksamhet.

Vi kommer att ge dig en introduktion och du kommer att ha flera duktiga kollegor att samarbeta med.
Vi erbjuder ett flexibelt hybridarbete där du kan arbeta både på plats och vissa dagar på distans. Du kommer att få möjlighet att planera ditt egna arbete efter det som passar dig bäst, i dialog med kollegor och chef.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Anställningens omfattning

Snarast eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1284189

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.