Kvällssjuksköterska till Ängelholms kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Arbetsuppgifter

Är du en person som tycker om sovmorgnar, akuta bedömningar och att det ena arbetspasset inte är det andra likt? Då är Du den vi söker som sjuksköterska på kvällen i Ängelholms kommun då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet i maj!

Som sjuksköterska på kvällen har du förmånen att enbart arbeta 36 h/vecka vilket innebär ett mindre antal arbetspass på samma tjänstgöringsgrad.

På kvällen har du mycket samarbete, handledning och telefonkontakt med omvårdnadspersonal för att på bästa sätt ta hand om patienterna i Ängelholms kommun. Under dina arbetspass arbetar ni två till tre sjuksköterskor tillsammans över hela kommunen, både inom ordinärt boende, särskilt boende samt inom LSS-verksamheten. Arbetsbelastningen varierar från lugna kvällar, till arbetspass med mycket att göra. Arbetsuppgifterna varierar från telefonsamtal med omvårdnadspersonal där du utifrån din legitimation gör bedömningar till bedömningar av patienter på plats samt fasta insatser som ska utföras kvällstid.

Annonsen gäller deltidstjänst 75%.

Kvalifikationer

Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Att göra självständiga bedömningar och på ett pedagogiskt sätt handleda andra är något som kommer naturligt för dig. Vidare är du en person som tycker om när oförutsedda saker händer som kräver god förmåga att prioritera och lösa situationer som uppstår. Du har en förmåga att se helheten och bidrar gärna med tankar och idéer som utvecklar såväl verksamheten som dig i din yrkesroll.

Ängelholms kommun erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion med erfarna kollegor samt 36 h arbetstidsmått och ett omväxlande arbete inom huvuduppdrag Hälsas olika verksamheter.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A1273575

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.