Timvikarier bo bra hemma hemtjänst

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Arbetsuppgifter

Arbetet består bland annat av:

- Personlig omvårdnad till brukare.
- Hälso- och sjukvårdsinsatser.
- Serviceinsatser, ex. städ och inköp.

Du kommer att arbeta med vård och omsorgsinsatser som gör människors vardag enklare och bättre. Det kan vara hjälp med till exempel förflyttningar, måltider, aktiviteter, promenader, personlig hygien, städ, tvätt och inköp. I arbetet ingår även medicingivning enligt HSL Du får naturligtvis utbildning i detta innan du börjar. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du också kunna skriva ner händelser kring brukaren i vårt dokumentationssystem.

Är du outbildad så erbjuder vi utbildning. Du får också individanpassad bredvidgång. Vi använder oss av bilar och cyklar som transportmedel i arbetet.

Kvalifikationer

För att trivas med arbetet behöver du vara trygg i att arbeta självständigt och känna dig bekväm med att prioritera och fatta beslut - i nära samarbete med kollegor. Du arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt och har ett professionellt bemötande. Som person ser vi att du är omtänksam, hjälpsam, initiativtagande och ser alla människors lika värde.

Vi söker dig som vill ha en extrainkomst. Du kanske studerar, är mammaledig eller pensionär. Eller har andra projekt i livet som gör att du bara vill jobba deltid.

Digitala och tekniska lösningar börjar spela en större roll i våra verksamheter, så e-handel, digitala signeringslistor och annat arbete vid datorn och i mobiltelefonen ingår i arbetet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vård- och omvårdnadsarbete eller serviceyrken som hotell eller restaurang, butik. Meriterande är också goda IT-kunskaper omvårdnadsutbildning eller likvärdig utbildning.

Det är ett krav att du kan cykla och gärna körkort.

Vi hanterar rekryteringsprocessen löpande och välkomnar därför din ansökan snarast. Det är ett betydelsefullt ansvarsfullt och utvecklande arbete som väntar.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att instruktioner och dokumentation ska ske på ett säkert och förståeligt sätt måste du behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   Timvikarier bo bra hemma hemtj

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.