Medarbetare till funktionsstöd sökes omgående

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se


Arbetsuppgifter

Inom område funktionsstöd söker vi just nu flera nya medarbetare till våra gruppbostäder, barn och ungdomsverksamheter (LSS) samt personliga assistenter. Hos oss kan du börja jobba extra redan nu för att sedan fortsätta att sommarjobba när vår ordinarie personal går på semester. Vi söker dig som vill göra en positiv skillnad för människor i deras vardag!

Du kommer att arbeta med vård och omsorgsinsatser samt att på ett tydliggörande vis strukturera dagar och veckor för personer med funktionsnedsättning. Dina arbetsuppgifter innefattar till exempel förflyttningar, måltider, aktiviteter, promenader, personlig hygien, städ, tvätt och inköp. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du också kunna skriva ner händelser kring brukaren i vårt dokumentationssystem.

De flesta av våra verksamheter pågår dygnet runt alla dagar i veckan och arbetstiderna är därför varierande.

Kvalifikationer

För att kunna arbeta inom funktionsstöd behövs utbildning eller erfarenhet inom vård och omsorg eller pedagogik. Arbetsgivaren bedömer om din erfarenhet eller utbildning är relevant för verksamhetsområdet så beskriv din erfarenhet tydligt i ditt Cv eller personliga brev.

Som person ser vi att du är omtänksam, hjälpsam, initiativtagande och har ett gott bemötande till alla människor.

För att instruktioner och dokumentation ska ske på ett säkert och förståeligt sätt måste du behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Tjänster erbjuds både på heltid och deltid

Ansökan

Referensnummer:   A1016852

Gör ansökan

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.