Vikariat som intendent till språkcentrum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling.

Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se.

Om språkcentrum.
Språkcentrum är en verksamhet inom Lärande och Familj. Modersmålsundervisning och studiehandledning organiseras under Språkcentrum och sker i kommunens grundskolor och gymnasieskola.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta tätt tillsammans med ledningen och skapa goda förutsättningar för en verksamhet där både medarbetare och elever känner stor delaktighet och där vi ständigt förbättrar verksamhetens innehåll och resultat.
Rollen som intendent är mycket mångfacetterad. För att trivas behöver du tycka det är roligt att ha många bollar i luften och där den ena dagen inte är den andra lik. Du behöver ha lätt för att växla om och finnas där för att vara behjälplig att lösa mer akut uppkomna frågeställningar/problem inom ditt område. Vidare förväntas du självständigt, eller tillsammans med ledningen arbeta med, leda och driva förekommande processer av varierande komplexitet inom främst personal- och arbetsmiljöområdet för verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter så som tjänsten ser ut idag:
• Medverka i och förbereda underlag i rekryterings-, anställnings- och avslutnings processer.
• Personal och löneadministration.
• Hålla i introduktion för nya medarbetare.
• Arbetsmiljöfrågor - systematiskt arbetsmiljöarbete (inkl. internkontroll, brandskydd och säkerhet). Planera och i viss mån genomföra utbildningar.
• Samverkan med andra aktörer på olika nivåer, både internt och externt.
• Kontrollera och förbereda rapporter och statistik.
• Fakturahantering.
• Diverse övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Då rollen innebär ett tätt samarbete med ledningen är det av stor vikt att det är en person som passar in i arbetsgruppen. Vidare kan tjänsten till viss del komma att formas beroende på sökande kandidaters bakgrund och erfarenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasialutbildning. Du har ett intresse för personal- och arbetsmiljöfrågor och är bekant med relevant lagstiftning. Du är van att arbeta självständigt och driva olika frågor/projekt, men trivs också att arbeta tillsammans och i samverkan med andra. Vi tror det kan vara en fördel om du har arbetat på, eller i nära samverkan med skola tidigare. Vana av administrativt arbete och god kompetens inom datorbaserade system är meriterande.

Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i skrift och tal. Du är ansvarskännande, stresstålig, ordningsam, flexibel och van att ta egna initiativ. För att lyckas behöver du vara en person som har lätt för att samverka och skapa goda relationer med yrkeskategorier på olika nivåer, har ett agilt arbetssätt och ser möjligheter.

Tjänsten är ett vikariat på 50%, med chans till förlängning.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2024-06-30

Tillträde: Snarast.
Rekrytering sker fortlöpande.

Ansökan

Referensnummer:   A1274220

Gör ansökan

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.