jobb just nu!

Förskollärare Sagovillan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se


Den 1 september 2020 tar Ängelholm kommun över huvudmannaskapet för Sagovillans förskola och söker nu ett team på både förskollärare och barnskötare som vill vara med och utveckla förskolan. Sagovillan är en charmig gammal villa som ligger i centrala Ängelholm med närhet till både skog, hav och centrum. Barngruppen består av 32 barn i åldrarna 1-5 år.

Barnen på Sagovillan är viktiga samhällsmedborgare som vill möta pedagoger som ger dem de bästa förutsättningarna att möta livet. Barnen vill utveckla en god självkänsla, en positiv nyfikenhet, förmåga till empati och omtanke om varandra. Barnen vill uppleva lust, glädje och att pedagogerna intresserar sig för deras värld, deras upptäckter, deras intressen och erfarenheter. Barnen vill ha en förskola där lek, lärande och kreativitet är naturliga inslag varje dag. Barnen på Sagovillan vill bli SEDDA, HÖRDA och BERÖDA.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. I utvecklingsarbetet ser du vikten av barns lärandemiljö ute och inne, kreativa uttryck samt användandet av pedagogisk dokumentation som arbetsverktyg för det systematiska kvalitetsarbetet.

Vi söker dig som har en vilja, ett engagemang och tar ett ansvar för att planera, genomföra, arbeta med pedagogisk dokumentation, projekt inriktat arbetssätt, samt utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga i arbetslaget och tillsamman med kommunens förskolor i Hjärnarp, Morkullan och Hjärnarps förskola.

Tjänstgöringsgrad: 75-100 %.

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation och/eller lärarexamen med inriktning mot förskoleverksamhet.

Anställningens omfattning

2020-09-01

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2:38/20

Gör ansökan

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.