jobb just nu!

Erfaren anläggare/rörläggare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

Bli en samhällsbyggare! Jobba i huvuduppdrag Samhälle! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid som alla vill leva och utvecklas i. Huvuduppdrag Samhälle arbetar med många verksamheter, som drift och underhåll av gator och parker, trafik, kultur, fritid i generationer, idrott, bad och friluftsliv, bibliotek, kartframställning, mätverksamhet, måltidsservice, lokalvård, produktion och rening av vatten. Vi är ca 350 medarbetare som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. Vi står för en hög servicegrad och har som mål att bli Sveriges bästa kommunala tjänsteleverantör.

Arbetsuppgifter

Är du en samhällsbyggare och anläggare som värdesätter hög kvalitet - kom och jobba hos oss!
Här hos oss på Samhälle Intraprenad erbjuds du en möjlighet att jobba i en intern utförarenhet. Hos oss erbjuds du nya kollegor, nya spännande arbetsuppgifter och ett varierande arbete. Vi söker nu ytterligare en anläggare för att stärka upp vår enhet. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att självständigt samt i arbetslag utföra mark- och anläggningsarbeten såsom VA-sanering, servisinkopplingar, stensättning, plattläggning och vägbyggnad mm, i både små och stora projekt. Även arbetsuppgifter som anläggningsarbete på gata, maskinförare och beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Du värderar säkerhet, noggrannhet och arbetsglädje. Med rätt vilja och inställning får du möjligheten att utvecklas och påverka ditt dagliga arbete då vi värderar personlig initiativförmåga och eget driv. Vi är cirka 50 personer i vår enhet vars uppgifter är att vårda, utveckla och ta hand om park, gata, strand, fritidsanläggningar, gatuanläggning och det kommunala VA-nätet. Hos oss på Intraprenad hittar du även förråd och verkstad som på ett eller annat sätt hanterar kommunens fordon.

Med kommunens värdeord: öppenhet, omtanke och handlingskraft i åtanke, arbetar vi dagligen med att underhålla och utveckla våra offentliga miljöer med strävan att göra Ängelholms kommun till en bra plats att verka och leva i. När du väljer att söka dig till oss vill vi ta din potential i beaktning, så när du skriver din ansökan, fundera över vad du kan tillföra både med de kunskaper du redan har, men också hur du vill utvecklas framåt!

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet från anläggningsbranschen, gärna som rörläggare. Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar. Vi förväntar oss att du eftersträvar att bygga vidare på dina egna kompetenser samt följer och förmedlar utveckling och trender avseende din yrkeskompetens. B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Löpande rekrytering kommer tillämpas, vilket kan komma att innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstidens slut.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A963342

Gör ansökan

Övrigt


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.