jobb just nu!

Ett värdefullt arbete väntar..! Älska Äldreomsorgen!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Medborgare lockas hit av natur, kultur, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden, öppenhet, omtanke och handlingskraft - värdeord som vi arbetar med att uppfylla och uppleva i vår vardag. Ängelholms kommun är Sveriges första Agila utvecklings- och serviceorganisation, där medborgarnas behov är utgångspunkten och där vi strävar efter att ständigt förbättra den kommunala servicen. Ängelholm är på många plan - platsen för dig, se länken nedan för att läsa mer om Ängelholm och varför vi Älskar Äldreomsorgen!
(www.engelholm.se)

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med omvårdnad på vårdboende, demensboende, korttidsboende, hemtjänst eller på trygghetsjouren. Omvårdnad innebär stöd och hjälp till äldre i deras dagliga liv. Det kan vara hjälp med aktiviteter, ledsagning, promenader, förflyttningar, måltidshjälp och med hygien. Det kan också vara serviceinsatser såsom städning, tvätt och inköp. Planering och organisering av arbetet sker i samarbete med enhetschef, kollegor och övriga professioner. Hälso- och Sjukvårdsuppgifter utförs på delegation av sjuksköterska. Vi har ett ansvar att rapportera och dokumentera, så att arbeta med dator och IT ingår.Kvalifikationer

Visst är du en omtänksam och hjälpsam person, som är lyhörd för andra människors behov och önskemål. Du har en positiv inställning och en förståelse för att arbeta med äldre. Du har initiativförmåga och är flexibel - att arbeta självständigt såväl som i grupp ingår. Examen från Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är meriterande, men vi söker också dig som ännu inte har formell kompetens. För oss är intresse och engagemang för omvårdnadsarbetet betydelsefullt och vi ser tidigare arbete med människor som en värdefull merit. Ett antal av våra vikariat är inom hemtjänsten, så en fördel att arbeta inom denna verksamhet är att inneha körkort. Du som brinner för att ge stöd, service och omvårdnad till andra människor - det är ett betydelsefullt arbete som väntar och sommaren är snart här, så sök idag, då rekryteringen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A756578

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Schema.
Kontinuerligt enligt schema, dag, kväll, helg och/eller natt - 50%-100% under v.25-v.32.

Övrigt

Vår semesterperiod sträcker sig mellan v.25-v.32.
Vi ser gärna att du kan arbeta hos oss så mycket som möjligt i sommar, så ange i ansökan vilka veckor du är tillgänglig. Beskriv även vilken verksamhet som intresserar dig främst.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

För erbjudande om anställning ska registerutdrag ur polismyndighetens belastningsregister uppvisas. Det är du som söker anställning som själv ska begära ett sådant, (www.polisen.se). Mer information om detta får du i samband med en eventuell intervju.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.