Drifttekniker VVS

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Regionens Fastighetsavdelningen tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för regionens olika verksamheter i både regionens internt ägda som externt hyrda lokaler. Fastighetsavdelningen ansvarar för regionens fastighetsfrågor bland annat installations- och byggnadsunderhåll, projektledning, utredningar, kalkyler, energifrågor och brandfrågor. Fastighetsavdelningen sköter också drift och underhåll av regionens elkraft-, svagström-, värme-, ventilations-, vatten-, avlopps-, kyl-, datanäts-, storköks-, vitvaru-, medicinska gasanläggningar, utvändig skötsel och viss medicinteknisk utrustning och verksamhetsservice.

Arbetsuppgifter

Tjänsten ingår i vår teknikerorganisation som består av yrkeskategorier i huvudsak inom EL och VVS. Vi arbetar utifrån en modell där drifttekniker tillsammans med samordnaren själva planerar och bedömer när och hur olika arbeten ska utföras, och där gruppsamordnaren har budgetansvar inom sitt område. Det ger kostnadsmedvetenhet och korta beslutsvägar, där medarbetarna får möjlighet att påverka sitt arbete och utvecklas inom sina yrkesområden. Vill du arbeta med ett utvecklande, omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete är du välkommen till oss med din ansökan. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en arbetsplats, där vi ständigt strävar efter att koppla ihop kvalitet och effektivitet i vår verksamhet med personalens kompetens och möjligheter till utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som drifttekniker är att säkerställa krävd funktion på våra utrustningar och fastigheter. Detta genom att utföra fortlöpande tillsyn/förebyggande underhåll, akut underhåll och skötselåtgärder avseende fastigheternas drift och underhållsbehov. Ta emot felanmälningar samt bedöma åtgärd på dessa. Planera förebyggande åtgärder och vara delaktig i det planerade underhållet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara fokus inom värme-, ventilationsinstallationer, spol-, diskdesinfektörer och vitvaror men du kommer även att jobba med gas, kyla, styr och regler. Vissa el och byggarbeten kan förekomma. Att ha kontakt med både verksamheter, hyresgäster och ramavtalsentreprenörer är en del av jobbet

Kvalifikationer

Vem är du? Vi söker dig som har relevant drift- eller fastighetsteknikerutbildning från högskola eller yrkeshögskola alternativt en utbildning och erfarenhet inom VVS-yrket som kan bedömas likvärdig. Du bör ha jobbat minst tre år som drifttekniker med liknande uppgifter och vara redo för nya utmaningar. Du har erfarenhet av värme och ventilationsanläggningar, styr och reglersystem har du erfarenhet av storköks- och vitvaruutrustning ser vi det som meriterande, har du dessutom erfarenhet av att arbetat i sjukhusmiljö, med spol- och diskdesinfektörer, gas och gasanläggningar är detta ytterligare meriterande. Det är också en stor fördel om du har goda kunskaper inom projektekonomi. Du brinner för fastighetsteknik och har en ambition att utvecklas inom området. För att lyckas i rollen ska du trivas med att ta eget ansvar, arbeta med teknisk problemlösning, ha ett strukturerat arbetssätt och kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är en uthållig, flexibel, initiativrik, serviceinriktad person som strävar efter resultat och lönsamhet. Du är engagerad i ditt arbete, har god social kompetens och arbetar med verksamhetens bästa som fokus. Självständig samtidigt som du skall kunna arbeta i team/grupp samt ta ansvar för dina och gruppens arbetsuppgifter och arbeta för att främja teknikutveckling och effektivisering inom enheten. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

- Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.
- El-behörighet är meriterande.
- B-Körkort är ett krav för tjänsten.
- Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
- Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Ref 413/2022

Gör ansökan