jobb just nu!

Sjuksköterska välkomnas till barnavdelningen på Östersunds sjukhus!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Du som vill jobba på länets enda sjukhus och med den bredd och variation i arbetet som vi kan erbjuda - Du kommer att trivas på vår barn- och ungdomsavdelning!

Barn- och ungdomsavdelningen är en slutenvårdsavdelning med 8 vårdplatser. Nästan all vår verksamhet består av akuta inläggningar, men även planerade operationer och utredningar förekommer. Vi arbetar treskift.

Din introduktion på arbetsplatsen kommer att anpassas utifrån dina tidigare erfarenheterArbetsuppgifter

Barn- och ungdomsavdelningen (avdelning 108) ger vård till barn och ungdomar från 0 till 18 år. Vi tar emot patienter med olika medicinska, kirurgiska, öron- och ögon- och ortopediska sjukdomar. Avdelningen är i första hand en akutvårdsavdelning men bedriver även viss planerad vård. Vi som arbetar här är specialistutbildade för att ta hand om just barn och ungdomar. Vi har också ett nära samarbete med Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP).

På avdelningen arbetar läkare, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, barn-/undersköterskor, dietist, sjukgymnast, kurator, lekterapeut samt lärare.

Till avdelningen hör även barndagvården och lekterapin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta på en barn- och ungdomsmedicinsk avdelning.

Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en positiv personlighet, besitter en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-05-31

Tillträde enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig tom 2021-05-31 med eventuellt möjlighet till förlängning,

Ansökan

Referensnummer:   Persr/430/2020

Gör ansökan

Övrigt

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om jobbet, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.