Barnmorska till Område Kvinna, Östersunds sjukhus

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du barnmorska och vill arbeta i ett glatt arbetslag?

Välkommen till oss på område Kvinna!

Inom område Kvinna vid Östersunds sjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB, och gynekologi. Vi har även mottagningar inom specialistmödravård, gynekologi och Kvinnohälsa. Verksamheten har ca 1 500 förlossningar per år samt 17 000 mottagningsbesök. På gynekologisk vårdavdelning finns fem vårdplatser för inneliggande patienter och på BB-avdelning finns 14 vårdplatser.

Arbetsuppgifter

Barnmorska med rotationstjänstgöring fördelat mellan förlossningen, BB och gynekologiavdelning, vilket medför stora möjligheter till variation i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska med intresse för gynekologi likväl som förlossningsvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av barnmorskearbete.
Viktigt är att du har god samarbetsförmåga, är noggrann och är professionell i din yrkesutövning.
Då arbetet innebär byte av arbetsuppgifter mellan de olika enheterna är det av stor vikt att du är flexibel.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse!

Ansökan

Referensnummer:   Persr/54/2022

Gör ansökan

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

I mån av tillgång kan arbetsgivaren vara behjälplig med bostad, mer information finns under vår hemsida.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.