Undersköterskor till Torvalla hälsocentral

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin.

Primärvården är organiserad i 4 närvårdsområden och sedan januari 2022 så är primärvården och ambulanssjukvården integrerade under god och nära vård. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef. Primärvården ansvarar också för regionens sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och närvårdsavdelningen Näva, vilka samtliga är anslagsfinansierade.
Vi vill att du ska trivas både på jobbet och fritiden. Har lägger vi stor vikt på hållbar arbetsmiljö, du avslutar dagen i tid, bra sammanhållning och stämning. Vår hälsocentral kännetecknas av öppenhet, och hjälpsamhet kollegor emellan i alla yrkesgrupper, du är aldrig ensam.

Nu har du chansen att vara med och bygga upp den nya hälsocentralen i Torvalla!

Vi kommer vara ett team som jobbar personcentrerat med våra listade patienter. Hälsocentralen Torvalla är placerad i Torvalla centrum och bemannas med undersköterskor, distriktssköterskor, allmänspecialister, socionom alternativt psykolog och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc. Sjukgymnast, rehab koordinator och arbetsterapeuter kommer vara knutna till hälsocentralen.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på hälsocentral. Huvudsakliga arbetsuppgifter är arbete på provtagningen/lab, assistans till övriga mottagningar, hembesök samt ingå i vår infektionsmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med sjukvårdsinriktning.

Du känner dig stimulerad av att arbeta i en föränderlig verksamhet. Du bör vara utåtriktad, flexibel och van att bemöta patienter med olika behov samt trivas med rollen som "ansiktet utåt" på hälsocentralen. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Det är en fördel om du har god datorvana. Har du erfarenhet av mottagningsarbete och primärvård är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Heltid

Ansökan

Referensnummer:   Persr/665/2022

Gör ansökan

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden har löpt ut.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.