Barnsjuksköterska till Barn- och ungdomsmottagningen inriktning mot Astma och allergi

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till oss på Barn- och ungdomsmedicin!

Område barn- och ungdomsmedicin består av två öppenvårdsenheter där barnmottagningen har både planerad och akut verksamhet under dagtid samt en dagvårdsmottagning med i huvudsak planerad verksamhet. Här finns även slutenvård med två avdelningar varav en med neonatal inriktning och den andra med barn- och ungdomar upp till 18 år. Inom området arbetar ca 120 medarbetare utifrån olika yrkesroller och i nära samarbete med varandra.

På våra specialistmottagningar för barn och ungdomar upp till 18 år arbetar vi i många olika tvärprofessionella team. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling inom vårt område. Här har du nära till specialistkunskap, utbildning och engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta på vår specialistmottagning för barn- och ungdomar med inriktning mot astma och allergi kombinerat med den ordinarie mottagningsverksamheten samt i nära samarbete med de övriga enheterna inom området. Arbetet med inriktning mot astma och allergi består främst av planerad mottagning för specifik patientgrupp. Här deltar du i teamarbete tillsammans med övriga yrkeskategorier. Som sjuksköterska på mottagningen deltar du i telefonrådgivning samt den akuta verksamheten. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter ingår inkluderat många olika administrativa uppgifter. Arbetet är utvecklande, stimulerande och utmanande samt ställer stora krav på personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar samt har några års erfarenhet.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbete med astma och allergipatienter.

Du har en positiv personlighet, är noggrann, har engagemang, är flexibel, har servicetänkande och ett gott bemötande. Du har även ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera, strukturera och planera ditt arbete. Du besitter en god samarbetsförmåga samtidigt som du tar ett stort eget ansvar.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-09-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   Persr/226/2021

Gör ansökan

Övrigt

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och ev tillsättning sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om tjänsterna, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi ser fram emot din ansökan!