Teamledare till Business Intelligence och Advanced analytics, Östersund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Region Jämtland Härjedalen har som uppdrag att bedriva en modern hälso- och sjukvård med hög kvalitet samt att arbeta med förebyggande insatser inom folkhälsa. Vi ansvarar även för den regionala utvecklingen, genom ett aktivt arbete inom näringsliv, utbildning och kultur. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen.

Nu förstärker vi vårt team inom Business Intelligence och Data warehouse med en driven Teamledare. Vi erbjuder ett intressant arbete med att utveckla lösningar för uppföljning, ledning och styrning.

Vi är nu under uppbyggnad av en ny Business Intelligence-lösning som spänner över alla regionens verksamhetsområden samt ekonomi och HR. Resultatet kommer bli en förbättrad analys- och rapporteringsmiljö baserad på den senaste tekniken. Vi vidareutvecklar vårt Data Warehouse, inför ett nytt BI-verktyg och skapar flera integrationer till interna och externa parter.

För närvarande arbetar fyra IT-utvecklare i teamet för Business Intelligence och Data warehouse och nu vill vi förstärka med en teamledare. Teamet är organisatoriskt placerad inom Ekonomiavdelningen och vi har våra arbetsplatser i fina lokaler i Östersunds centrum.

Arbetsuppgifter

Som teamledare kommer du vara länken mellan verksamheten och utvecklingsteamet. Du ska stötta verksamheten att ta fram och utveckla lösningar inom Business Intelligence och Advanced analytics. Därför lägger vi stor vikt vid att du kan se både utvecklarnas och verksamhetens perspektiv och mål i projekten.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och driver teamets processer vidare. Du sätter upp och håller tidsramar. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Förutom din teamledarroll så förväntas du leda det tekniska arbetet i teamet, arbeta med framtagning av kravunderlag i samarbete med verksamheten, resursplanering och löpande projektledning.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en universitets-/högskoleutbildning inom teknik eller IT-området. Du har erfarenhet av projektledning eller har haft en teamledarroll. Du har teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet inom området Business Intelligence och Advanced analytics.

Meriterande är att du har:
- Kunskap och erfarenhet av etablerade förvaltningsmodeller
- Praktisk erfarenhet inom Data warehouse,
- Erfarenhet som leveransansvarig av IT-tjänster
- Kunskap om informationshantering
- Erfarenhet av arbete inom stora organisationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen är det viktigt att du, utöver den kompetens du besitter inom området, även har en hög servicenivå och förmågan att kommunicera komplexa lösningar på ett pedagogiskt sätt. Vi förutsätter att du tar eget ansvar och har motivationen att driva olika projekt från start till mål. Omvärldsbevakning ingår som en naturlig del i ditt arbete, för att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Du har ett agilt och coachande arbetssätt och du har lätt för att samarbeta. Du har positiv energi och är drivande med stort fokus på resultat. Vi erbjuder möjlighet att delvis arbeta på distans, detta ger goda möjligheter till att bo i Åre eller i övriga Jämtländska fjällvärlden.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/621/2022

Gör ansökan

Övrigt

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här kan du fylla din fritid med upplevelser. Många av oss som jobbar här har valt platsen för det enkla livet och för att vi värdesätter en rik fritid.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, flextid och möjlighet till friskvård. Vi har egen träningslokal med gym och olika gruppaktiviteter. Vår personalförening erbjuder deltagande i olika aktiviteter och rabatterbjudande hos olika företag.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan idag, men senast 22-08-14

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.