Legitimerad dietist till Ätstörningsenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du en lagspelare som söker ett omväxlande och betydelsefullt arbete? Välkommen till oss på Ätstörningsmottagningen i Östersund! Här arbetar vi tillsammans som ett team, med största fokus på att behandla och öka välbefinnandet hos våra patienter med ätstörningsproblematik.

Ätstörningsmottagningen är en öppenvårdsmottagning som tillhör allmänpsykiatrisk öppenvård, inom område Psykiatri. Området rymmer både öppen- och heldygnsvård och öppenvården är uppdelad i två öppenvårdsenheter med olika inriktningar. Sammanlagt har området ca 240 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är dietist och vill arbeta med fokus på bedömning och behandling av ätstörningar. Som behandlare hos oss på Ätstörningsmottagningen kommer du att ingå i vårt tvärprofessionella team, där samarbete och engagemang för den aktuella patientkategorin står i fokus.

Du kommer tillsammans med övriga teamet ansvara för bedömning och behandling av patienter med ätstörningar. Arbetet består av patientkontakt i grupp såväl som individuellt där behandlingen har betoning på KBT och psykoedukation, i arbetsuppgifterna ingår även pedagogiska måltider.

Vi erbjuder dig ett utmanande och roligt arbete där möjlighet till utbildning och handledning finns. Hos oss får du även fina möjligheter till friskvård i form av friskvårdstimme eller friskvårdspeng som kan nyttjas i våra nyrenoverade träningslokaler där du kan träna enskilt eller gå på olika gruppträningspass. Regionen har även en personalförening som medför ett stort utbud av olika aktiviteter.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist.
Intresse och tidigare erfarenhet av ätstörningar ser vi som meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/625/2022

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer: http://www.jll.se

Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst.