Medicinsk sekreterare sökes till Ögonmottagningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen


Är du intresserad av ett arbete med möjlighet till mycket variation och att jobba i ett team med stark sammanhållning där alla får utvecklas utifrån sina egna förutsättningar?

I dag är vi 11 medicinska sekreterare och söker nu dig som gör oss till ett jämnt dussin.

Våra styrkor på ögonmottagningen är att här får man utvecklas i sin egen takt, man känner sig inte dum när man frågar och vi är kollegor som stöttar varandra. Vi är delaktiga i verksamhetsutvecklingen och vi har varierande arbetsuppgifter som gör att vi växer i vår yrkesroll.
Vi har ett öppet arbetsklimat och alla är viktiga och delaktiga för att driva verksamheten. Vi tar vara på allas kompetenser och har visionen att bli Sveriges bästa ögonmottagning. Tillsammans är vi varandras arbetsmiljö och hos oss jobbar ögonläkare, ögonsjuksköterskor, ortoptister, optiker, undersköterskor, medicinska sekreterare, ST-läkare och sjuksköterskor. Vi har två enhetschefer som jobbar utifrån samledarskap, närvaro och öppna dörrar.

Ögonkliniken är en den enda ögonmottagningen i Region Jämtland Härjedalen. Här tar vi hand om hela spektrumet av ögonvård, inklusive kirurgi.

Arbetsuppgifter

Vi lägger tidböcker och bokar besök till läkare, sjuksköterskor och ortoptister. Vi hanterar remisser, post och skickar journalkopior. Journaldokumentation i form av mottagningsanteckningar, operationsberättelser, diagnosklassificering samt att skicka specialistvårdsremisser är några av våra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet av att arbeta i Cosmic.
Personlig lämplighet är viktigt för oss och vi värdesätter dig och de egenskaper du medför.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde kan ske löpande under annonseringsperioden
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/597/2022

Gör ansökan