Sjuksköterska välkomnas till Barnavdelningen på Östersunds sjukhus!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Barn- och ungdomsavdelningen (Avdelning 108) ger vård till barn och ungdomar från 0 till 18 år. Vi tar emot patienter med olika medicinska, kirurgiska, öron- och ögon- och ortopediska sjukdomar. Avdelningen är i första hand en akutvårdsavdelning men bedriver även viss planerad vård. Vi som arbetar här är specialistutbildade för att ta hand om just barn och ungdomar. Vi har också ett nära samarbete med Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP).

På avdelningen arbetar läkare, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, barn-/undersköterskor, dietist, sjukgymnast, kurator, lekterapeut samt lärare.

Till avdelningen hör även barndagvården och lekterapin.
Din introduktion på arbetsplatsen kommer att anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter. Du går under introduktionen med erfaren sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta på en barn- och ungdomsmedicinsk avdelning.

Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en positiv personlighet, besitter en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad till: 2022-05-31 med eventuellt möjlighet till förlängning
Heltid, eller om så önskas, deltid, arbete dag, kväll, natt och helg

Ansökan

Referensnummer:   Persr/574/2021

Gör ansökan

Övrigt

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och tillsättning sker löpande.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om jobbet, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.