Kirurgenheten, Östersunds sjukhus söker sjuksköterska med ledningsuppdrag!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gillar du teamkänsla och att arbeta med ett fantastiskt gäng? Då kommer du gilla vår arbetsplats! Välkommen till oss på kirurgenheten i Östersund!

På kirurgenheten ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del av enheten.
Som sjuksköterska med ledningsuppdrag kommer du att arbeta både kliniskt på avdelningen och med uppgifter utifrån ledningsuppdraget. Detta rullande under schemalagda perioder.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska med ledningsuppdrag arbetar du i nära samarbete med övriga sjuksköterskor, undersköterskor och läkare men även andra yrkeskategorier som finns tillgängliga på enheten.
Förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter tillkommer ansvarsområden samt aktivt deltagande i utvecklingen av avdelningen.

Exempel på ansvarsområden kan vara:
• Introduktion och handledning för nyanställd personal, både sjuksköterskor och undersköterskor
• Stöd till utskrivningssamordnare
• Daglig styrning, hur ska resurserna och arbetet prioriteras och fördelas över dagen.
• Arbeta kreativt med patientsäkerhet, påvisa risker samt påvisa behov av och medverka i risk och händelseanalys.
• Uppdatera sig inom området för att kunna stödja kollegor i nya rutiner/riktlinjer som ska implementeras på avdelningen
• Internutbildningar
• Delta i utvecklingsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som drivs av att jobba med bl. a handledning och utvecklingsarbete inom en föränderlig organisation. Du vill bidra till att skapa en bra lärandemiljö och en god arbetsmiljö på avdelningen. Du har patienten i fokus och är ansvarstagande med god förmåga till samarbete. Vi ser gärna att du kan se helheten, struktur, planering och tycker om och har lätt för att samarbeta.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/592/2022

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen får du kostnadsfri tillgång till träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i personalföreningen som erbjuder olika rabatter och roliga aktiviteter.
Om du vill veta mer om tjänsterna så är du välkommen att kontakta någon av enhetscheferna. Vi ser fram emot din ansökan!