jobb just nu!

Medicinsk sekreterare välkomnas till område barn- och ungdomsmedicin!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare i område barn- och ungdomsmedicin kommer du att ha ett utvecklande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal i öppenvård såväl som slutenvård.

Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, reception och posthantering samt övriga administrativa uppgifter. I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten för att bidra till en ökad patientsäkerhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic.

Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Du har ett genuint intresse för språk då du som medicinsk sekreterare kontinuerligt kvalitetsgranskar patientdokumentationen för att patienten ska kunna läsa och förstå sin egen journal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-12-31

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/118/2020

Gör ansökan

Övrigt

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och ev tillsättning sker löpande.