Område Psykiatri välkomnar Medicinsk sekreterare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du redo för nya utmaningar? Vill du vara med och förstärka vår bemanning? Då är du välkommen till oss inom område Psykiatri.

Område psykiatri består av både slutenvårdsavdelningar och specialistpsykiatriska öppenvårdsenheter, med Jämtland Härjedalen som upptagningsområde. Kliniken är centralt belägen i Östersund med ca 260 medarbetare.

Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan professioner, enheter, angränsande områden men även samhällets övriga resurser för målgruppen.
Enheten administrativstöd där medicinska sekreterare ingår arbetar övergripande för hela kliniken och består av medicinska sekreterare, administrativa assistenter samt receptionist.

Vi ser gärna att du som söker har kompetens för och intresse av att tillsammans med enhetschefer och medarbetare driva kvalitets- och förbättringsarbete på området.

Östersund är en attraktiv mellanstor svensk stad känd som Vinterstaden, med omedelbar närhet till fjällkedjan och ett flertal av landets största vintersportorter. Sommarstaden är dessutom vackert belägen längs Storsjöns strand. Segling, paddling, jakt och fiske, ett unikt friluftsliv är en bråkdel av vad den ljusa Jämtlands sommaren och hösten har att erbjuda. En fantastisk boendemiljö erbjuder ett aktivt liv för både barn och vuxna, där även kulturlivet är rikt och med en lokal särprägel. Jämtland är också "matriket" där gastronomi blivit en folksport.

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd aktiviteter.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som medicinsk sekreterare i nära samarbete med kollegor på enheten och medarbetare inom området.
Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter ingår även att kunna täcka upp i kassa/reception vid tillfällen då ordinarie personal inte är på plats.
Sekreteraren är en viktig del på området utifrån sina yrkesspecifika kunskaper och deltar aktivt i enhetens och områdets utvecklingsarbete utifrån detta.
Som person har du en positiv grundinställning, trivs när det händer mycket omkring dig men sätter stort värde på struktur.

Kvalifikationer

Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav, goda datakunskaper och gärna något års erfarenhet som teamsekreterare/medicinsk sekreterare.

Du är van datoranvändare och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
System vi arbetar med är bland flera andra Teams, Cosmic, Outlook och Centuri, kunskap i Cosmic är meriterande.

Du är kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra men tycker också om att arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, att du är serviceinriktad och professionell i din yrkesutövning. Vi önskar också att du är flexibel, tar egna initiativ och gillar att arbeta där uppgifterna växlar samt har förmågan att planera och arbeta med flera uppgifter parallellt.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Heltid
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/650/2022

Gör ansökan

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår
personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.