Område psykiatri välkomnar sjuksköterska till heldygnsvårdavdelning 4B

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Område psykiatri rymmer både öppen- och heldygnsvård och är uppdelad i subspecialiserade bedömnings- och behandlingsenheter som bistår patienter i Jämtland i behov av specialistpsykiatri. Sammanlagt har området ca 270 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa.

Allmänpsykiatriska vårdavdelningen 4B har 14 vårdplatser och vårdar främst patienttillstånd med förskjutningar i stämningsläget, men även andra allmänpsykiatriska tillstånd. Vården utformas utifrån patientens individuella behov. Till hösten kommer avdelning 4B att starta ett projekt för att skapa en meningsfull heldygnsvård för våra patienter och vi bjuder nu in dej att vara med på denna resa.

Vi söker positiva, engagerade medarbetare som har lätt för att samarbeta, kan hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Hos oss uppmuntras du alltid till utveckling och möjligheten att utbildas på plats!

Arbetsuppgifter

Hos oss jobbar du tillsammans med sjuksköterskor, skötare/undersköterskor, läkare och kurator. Du får ett brett och spännande arbetsfält och ett nära samarbete med områdets öppenvård.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet och/eller vidareutbildning inom psykiatri.

Du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga.

Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
I denna tjänst ingår helgtjänstgöring.
Heltid

Ansökan

Referensnummer:   Persr/656/2022

Gör ansökan

Övrigt

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst.