jobb just nu!

Yrkeslärare inom bilskada i Växjö

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens.
Vi vet att kompetens gör skillnad!

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.

Arbetsbeskrivning

Lernia startade upp en arbetsmarknadsutbildning i lackering och bilskada den 1 november 2016. Vi utökar nu vår verksamhet och söker en lärare med kompetens och erfarenhet inom bilskada.

Du kommer att utbilda på såväl grund- som avancerad nivå inom ramen för vår arbetsmarknadsutbildning. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.
Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med dina kollegor arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningen inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen.
Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Kvalifikationer

Formell kompetens
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet inom bilskada, exempelvis som bilplåtslagare, bilskade- och karosserireparatör, skadetekniker mm. Meriterande om du har erfarenhet av utbildning/arbetsledning inom din yrkeskompetens. Vidare är du pedagogiskt lagd och har ett genuint intresse för vuxnas lärande. Lärarbehörighet är starkt meriterande.
Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar och för att göra det ska du ha ett bra kontaktnät inom branschen.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska kunna arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.

Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor, du trivs med att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-30

Referensnummer:   17987

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner
Stefan Blom
Utbildningskonsult

072-254 53 51
Maria Passert
Verksamhetschef

073-092 27 04

Övrigt

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra entusiastiska medarbetare.