jobb just nu!

Vi söker tandsköterska till Folktandvården Linné i Växjö

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Folktandvården är en del av Region Kronoberg. Om vi får säga det själva så har vi Sverige viktigaste jobb.

Som arbetsgivare arbetar vi hårt för att våra medarbetare ska trivas på sitt arbete, och att de som arbetar hos oss får möjlighet att växa och utvecklas – både i sin profession och som människa.

Vår vision är Ett gott liv i ett livskraftigt län. För oss betyder det att de kronobergare som vi kommer i kontakt med hos oss ska få en gott omhändertagande och bemötande, men också att man som medarbetare ska ha ett gott liv med balans mellan arbete och privatliv.

Arbetsbeskrivning

Folktandvården Linné är en helt nybyggd klinik som ligger i stadsdelen Teleborg i Växjö, vi hade invigning av kliniken och kunde hälsa de första patienterna välkomna till oss för ett knappt år sedan.

Vi växer vidare och söker nu ytterligare tandsköterska till kliniken. Här finns det möjlighet till ett utvecklande och omväxlande arbete där du kommer att få arbeta med alla områden som ingår i tandsköterskans kompetensområde - assistans av tandläkare inom både barn-och vuxentandvård och arbete i klinikens steril. Är du intresserad finns det också möjlighet för dig att ha egna barnpatienter och göra tandhälsobedömningar och arbeta med profylax.

Som nyanställd får du möjlighet att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Genom det här programmet får du en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor i organisationen.

Kvalifikationer

Vi vill naturligtvis att du är utbildad tandsköterska, men det spelar ingen roll om du är rutinerad eller om du precis håller på att avsluta din tandsköterskeutbildning.
För att klara av arbetsuppgifterna måste du ha en grundläggande datakunskap, skulle du ha arbetat i vårt datajournalsystem (T4) tidigare så är det så klart positivt, men det är inget krav – för vi har proffsiga utbildare som kan lära dig systemet annars.
Vi arbetar på ett modernt sätt, bl.a. med teamtandvård så för att du verkligen ska trivas hos oss måste du också trivas med att jobba så.

Att du har formell tandsköterskeexamen är ett krav men förutom det är dina personliga egenskaper viktiga:
• du måste kunna samarbeta med alla som arbetar här
• du måste vara beredd på att ge en god service till våra patienter
• eftersom den ena dagen inte är den andra lika så måste du också vara flexibel och kunna anpassa dig till förändringar och nya situationer

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillsvidare. Detta är en tillsvidaretjänst men en inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-01

Referensnummer:   TVC 27/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Linda Ericson
Kliniksamordnare
0470-58 31 80 alt 58 31 81

linda.ericson@kronoberg.se
Veronika Asp-Lockby
Klinikchef
0470-58 31 80 alt 58 31 81
0709-844333
veronika.asp@kronoberg.se
Facklig företrädare
Carina Ljung
VISION

0709-844 949

Övrigt

Kronoberg är ett län som är känt som en entreprenörsregion – här finns småföretagande, framåtanda och framtidstro. Vi är en av Sveriges snabbaste växande regioner och vi har ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och många driftiga och påhittiga människor.
Som medarbetare inom Folktandvården har du möjlighet att få flyttbidrag, friskvårds- och massagebidrag.
Vi anordnar olika sociala aktiviteter för alla medarbetare för vi vet att ett gott socialt klimat, trivsel och god gemenskap på arbetet i slutänden gynnar dem vi finns till för: våra patienter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029