jobb just nu!

Vi söker tandläkare till Folktandvården Linné i Växjö

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Folktandvården är en del av Region Kronoberg. Om vi får säga det själva så har vi Sverige viktigaste jobb.

Som arbetsgivare arbetar vi hårt för att våra medarbetare ska trivas på sitt arbete, och att de som arbetar hos oss får möjlighet att växa och utvecklas – både i sin profession och som människa.

Vår vision är Ett gott liv i ett livskraftigt län. För oss betyder det att de kronobergare som vi kommer i kontakt med hos oss ska få en gott omhändertagande och bemötande, men också att man som medarbetare ska ha ett gott liv med balans mellan arbete och privatliv.

Arbetsbeskrivning

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du får möjlighet att arbeta med alla typer av behandlingar som ingår allmäntandvårdens uppdrag.

Folktandvården Linné är en helt nybyggd klinik som ligger i stadsdelen Teleborg i Växjö, vi hade invigning av kliniken och kunde hälsa de första patienterna välkomna till oss för ett knappt år sedan.

Är du nyexaminerad tandläkare kan vi ge dig en lugn och trygg start in i arbetslivet, du får till exempel en egen handledare som du kan vända dig till för att rådfråga i specifika fall och tillsammans gör ni en individuell plan för handledning och introduktion.

Är du en erfaren tandläkare finns det goda möjligheter till fortsatt utveckling, bl.a. kan du utvecklas som handledare och det finns också möjlighet att delta i utvecklingsprojekt och olika arbetsgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandläkarexamen och svensk legitimation samt motsvarande C1-nivå på dina svenska kunskaper. Det spelar ingen roll om du är rutinerad med flera års erfarenhet eller om du är i slutet av din utbildning - men du har ett brinnande engagemang för tandvård och är intresserad av att utvecklas inom hela ditt kompetensområde.

Det är ett plus om du har arbetat i vårt datajournalsystem (T4), men det är inget krav – för vi har proffsiga utbildare som annars kan lära dig systemet.

Vi söker en person som är flexibel, har god social kompetens och samarbetsförmåga. Att du sätter patienten i fokus är en självklarhet.
Som ny medarbetare hos oss får du vara med på vårt introduktionsprogram, det sträcker sig över ditt första anställningsår och genom det här programmet får du en inblick i vår organisation, en massa bra information men också möjlighet att träffa andra nyanställda kollegor inom Folktandvården.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillsvidare. Detta är en tillsvidaretjänst men en inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell.

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-01

Referensnummer:   TVC 26/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Linda Ericson
Kliniksamordnare
0470-58 31 80 alt 58 31 81

linda.ericson@kronoberg.se
Veronika Asp-Lockby
Klinikchef
0470-58 31 80 alt 58 31 81
0709-844333
veronika.asp@kronoberg.se
Facklig företrädare
Rutger Andersson
Facklig representant för Tjänstetandläkarna
0372-585950

Övrigt

Kronoberg är ett län som är känt som en entreprenörsregion – här finns småföretagande, framåtanda och framtidstro. Vi är en av Sveriges snabbaste växande regioner och vi har ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och många driftiga och påhittiga människor.
Som medarbetare inom Folktandvården har du möjlighet att få flyttbidrag, friskvårds- och massagebidrag.
Vi anordnar olika sociala aktiviteter för alla medarbetare för vi vet att ett gott socialt klimat, trivsel och god gemenskap på arbetet i slutänden gynnar dem vi finns till för: våra patienter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029