jobb just nu!

Vi söker semestervikarier till hemtjänst och särskilt boende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 14 600 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Arbetsuppgifter

Inför semesterperioden juni, juli och augusti behöver vi förstärkning med semestervikarier till hemtjänst, särskilt boende och nattpatrull.

Nu startar vi rekrytering av semestervikarier för anställning under sommaren 2018. Du är välkommen att anmäla ditt intresse av att arbeta som semestervikarie hos oss.

När du arbetar som semestervikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet, men generellt innebär det omvårdnadsarbete utifrån kundens behov och eventuella delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, som har lätt för att samarbeta och kan arbeta självständigt mot bestämda mål. Du är noggrann, flexibel och har stor inlevelseförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som i första hand har
yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård och omsorg (1500 p).

Inom demensboende är det en merit om du är examinerad undersköterska med psykiatriinriktning eller motsvarande och har erfarenhet av arbete inom demensboende.

Vi vill att du har en positiv människosyn och kan se möjligheter samt kan se till varje brukares individuella behov.

Det är meriterande om du har B körkort och har fyllt 18 år.

Arbete inom hemtjänst kräver dock körkort.

Du har ett professionellt bemötande, är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation ska du behärska svenska i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse
70-100 %
Vikariat under ordinarie personals semesterperiod.

Ansökan

Referensnummer:   A742470

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
´Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.