jobb just nu!

Vi söker Lärare åk 6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Eksjö kommun strävar efter att bli en skolkommun i världsklass – från förskola till gymnasium.
Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Eksjö.

Grevhagsskolan är en F-6 skola med ca 350 elever på skolan och där drygt hälften går på någon av våra 4 fritidsavdelningar. På skolan finns också grundsärskola. Skolan ligger på söder i Eksjö och har närhet till stad, kultur och natur.

Vi är ca 65 personer som arbetar på skolan med det gemensamma målet att alla ska må bra, vara trygga och lyckas med sitt skolarbete.
Vi utgår från vår vision. Alla har samma rättigheter och lika värde.

Är du intresserad och vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med engagerade kollegor?
Tveka inte att söka en tjänst hos oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker klasslärare till årskurs 6. Gärna med behörighet inom No och Id.
Tillsammans med arbetslaget och övriga lärare på skolan ska du planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån LGR 11. Samarbetet inom enheten mellan lärare och all annan personal är en självklar del i vårt arbete. Vi planerar att genomföra en förändring i upplägg. Tanken är att tre lärare ska ansvara för en parallell. Byta ämnen med varandra, men på detta sätt också reducera antal relationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, med behörighet att undervisa i de flesta ämnen som ingår i de tidiga skolåren.

I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du har ett inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har ett positivt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: HT 2018
Anställningsform: Ferieanställning, tillsvidare

Rekrytering pågår under ansökningstiden.

Ansökan

Referensnummer:   A784878

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.