jobb just nu!

Ventilationstekniker med känsla för service och kvalitet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Växjöbostäder är ett kommunägt bostadsbolag. Vi har ca 8 900 lägenheter, varav 1 900 studentlägenheter och ca 42 000 kvm lokaler. Hos oss arbetar ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Läs mer på www.vaxjobostader.se

Vår vision är att bli Sveriges bästa hyresvärd. På avdelningen Drift & Service arbetar passionerade hantverkare som drivs av tanken att ge våra hyresgäster vardagstrygghet. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt lag.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som ventilationstekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför serviceuppdrag inom Växjöbostäders fastighetsbestånd. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande, och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller brister i material eller utförda arbeten. Tjänsten som ventilationstekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du möjligheten att tillsammans med dina kollegor på Drift & Serviceavdelningen arbeta i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder innebär. Som ventilationstekniker kommer du att ha mycket kundkontakt och lösa våra kunders behov. Uppdragen är omväxlande och varierande.
Du kommer att jobba med felavhjälpande underhåll samt utveckla långsiktiga och goda relationer med hyresgäster och andra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår tillsyn och ronderingar av våra fastigheter inom ramen för Systematisk brandskyddsarbete (SBA).

Kvalifikationer

Vi vill att du har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning inom ventilation med inriktning på service samt grundläggande kunskaper inom styr- och reglerteknik. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom IT. Det är meriterande om du är behörig elektriker motsvarande begränsad auktorisation samt har behörighet som anläggningsskötare brandlarm. Flerårig erfarenhet som specialist på den privata marknaden, ex. OVK behörig, samt erfarenhet från beredskapsarbete ser vi som meriterande.

Som person är du lugn, lyhörd och tillmötesgående i ditt beteende. Du är serviceinriktad och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa och supportera andra samt leverera lösningar inom området och kan avgöra vad som är viktigast för bolaget i den aktuella situationen.
Samtidigt är du självgående och kan ta ansvar för sin uppgift, strukturerar, planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsrammar och driver processer vidare. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer och är ekonomisk medveten.
Du är kommunikativ och kan nå ut med ditt budskap. Som medarbetare på Växjöbostäder blir vår värdegrund VETA som innebär välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A750961

Gör ansökan