jobb just nu!

Vårdplaneringssjuksköterska, Ale hemsjukvård

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ale kommun med drygt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 400 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Verksamheten finns i helt nya lokaler i Ale Seniorcentrum i Älvängen. Hit tar du dig från centrala Göteborg med pendeltåget på 20 minuter.

Arbetsuppgifter

Ale hemsjukvård har en upparbetad god samverkan med primärvården och är en arbetsplats i framkant av välfärdsteknologin. Vi arbetar i interprofessionella team kring patienterna med fokus på att det ska vara lätt att leva för alla Alebor.
Som vårdplaneringssjuksköterska i hemsjukvården har du ett övergripande ansvar att framförallt ha kontroll över vad som sker i SAMSA, bedöma om man skall skrivas in i hemsjukvården, närvara på de vårdplaneringar där vi i kommunen behöver vara representerade. Ge ett bra informativt överlämnande till den sjuksköterska som skall ta över ansvaret för patienten.

Utöver den personcentrerade vården ansvarar du och dina sköterskekollegor tillsammans med enhetschefen för att verksamheten ska utvecklas. Därför vill vi att ni fortbildar er löpande och att ni har ett engagemang i vad som händer inom den offentliga välfärden. Var och en har en individuell utvecklingsplan där vi tillsammans hittar rätt vidareutbildning för dina behov.

Arbetstiden är förlagd måndag - fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen och erfarenhet av vårdplaneringar samt en stor vana av att arbeta i både SAMSA och TRESERVA. Erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Flera vårdplaneringar sker genom Skype-möten och vi ser gärna att du har erfarenhet av det.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-04-16

Ansökan

Referensnummer:   A759388

Gör ansökan

Förmåner

Friskvårdsbidrag.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
38,25 tim/v

Övrigt

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.