jobb just nu!

Undersköterska till avdelning 1/HIA, Växjö

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Enhet 1 har 26 vårdplatser. Av dessa är 7 platser övervakningsplatser (HIA) och som främst är till för patienter vars tillstånd kräver extra tillsyn.
Hos oss vårdas patienter som har någon form av hjärtsjukdom, men även andra sjukdomstillstånd inom intern medicin förekommer.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med sjuksköterska har du ansvaret för 5-10 patienter. Men för att arbetsdagen ska fungera är det av stor vikt att man hjälper varandra i de olika arbetslagen. Till vår hjälp i vårdarbetet har vi daglig kontakt med sjukgymnast och möjlighet att få hjälp av arbetsterapeut, kurator och dietist om behov finns.

Du får en bred kunskap om hur det är att arbeta på en vårdavdelning inom medicin och stor kunskap om olika sjukdomstillstånd som är användbar inom all slags sjukvård.

Nyanställda får alltid introduktion med brevidgång på avdelningen. Succesivt introduceras man på HIA, lite beroende på vilken erfarenhet man har med sig sedan tidigare.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning är ett krav. Vi ser det som meriterande med erfarenhet inom hjärtsjukvård eller övrig internmedicin.

Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är engagerad i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och ett trevligt bemötande.
Du ska vara trygg i dig själv, fysiskt och psykiskt stark. Det är viktigt med personlig lämplighet, och att ha förståelse för patienterna och deras situation. Du ska kunna bemöta patienter, anhöriga och övriga medarbetare på ett respektfullt och trevligt sätt. Att prioritera arbetet i rätt ordning är viktigt!

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Deltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
75 %

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-07

Referensnummer:   MAC 19/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Schema.
Årsarbetstid. Rotation, dag/kväll /natt samt helg.

Kontakt

Kontaktperson
Åsa Heiman
Avdelningschef
0470-58 83 43

Fackliga företrädare
Jenny Sjöström
Undersköterska
0470-58 80 01

Pia Ahlqvist
Kommunal
0470-58 80 01

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029