jobb just nu!

Tandsköterska till specialisttandvården, avdelningen för Protetik

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Folktandvårdens verksamhetsidé är att skapa god munhälsa och att vi ska vara det bästa tandvårdsalternativet i Kronoberg. Inom Folktandvården Kronoberg finns tydliga mål och visioner inför framtiden, vi har goda arbetsvillkor och miljön präglas av öppenhet och delaktighet.

Specialisttandvården består av 8 avdelningar och avdelningen för Protetik finns i dagsläget på Klostergatan i centrala Växjö. Här finns också den största allmäntandvårdskliniken i Folktandvården Kronoberg, Folktandvårdens kansli samt specialistavdelningarna för Parodontologi, Pedodonti, Bettfysiologi och Ortodonti.

Arbetsbeskrivning

Hos oss finns gott om patienter och en arbetsdag som tandsköterska hos oss är både omväxlande, stimulerande och utmanande!

Du kommer att ta ett stort ansvar för kontakten med våra patienter och planering av deras vård. Det innebär också kontakt med andra vårdgivare för att ge patienten en så samordnad och effektiv vård som möjligt. Naturligtvis ingår även assistans hos tandläkare och ibland eget patientarbete. Vi ser gärna att du är intresserad av administrativt arbete då vi är en remissinstans med nära kontakt med patient och remittent.

Vi har ett utvecklat samarbete mellan specialistavdelningarna och när det finns behov hjälps vi åt med bemanning mellan avdelningarna.

Som nyanställd får du möjlighet att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Genom det här programmet får du en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor i organisationen.

Folktandvården anordnar regelbundet sociala aktiviteter för sina medarbetare, vi vet att ett gott socialt klimat ger en bättre arbetsmiljö och i slutänden en bättre tandvård för kronobergarna. Som medarbetare har du möjlighet att utnyttja friskvårds- och massagebidrag och om du flyttar hit från ett annat län har du också möjlighet att få ett flyttbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, nyexaminerad eller med tidigare erfarenhet från yrket. Är du nyexaminerad finns en erfaren kollega, Anita, som kommer att fungera som din handledare för att du på ett tryggt sätt ska slussas in i yrket och in i arbetssättet på vår avdelning. Du får gärna ringa till oss på avdelningen – telefon 0470-58 89 12 - så kan vi berätta mer om arbetet.

Förutom din formella kompetens som tandsköterska är också dina personliga egenskaper viktiga. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga, en utpräglad känsla för service och att du är flexibel.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

En inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell. Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

Ansökan

Ansök senast:   2017-03-31

Referensnummer:   TVC 22/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner
Janet Lennartsson
Avdelningschef
0470-58 88 33

janet.lennartsson@kronoberg.se
Stefan Axelsson
Ämnesansvarig/Övertandläkare protetik

0470-588912
stefan.axelsson@kronoberg.se
Facklig företrädare
Carina Ljung
Facklig representant för Vision

0709-844949

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029