jobb just nu!

Sundsgymnasiet söker lärare i engelska och tyska

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!

Vellinge kommun med sina ca 35 000 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se

Vellinge kommun ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv.

Utbildningsavdelningen ansvarar för ett Lärcenter med vuxenutbildningen i Vellinge kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.

Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som tillgodoser utvecklingsmöjligheter och kompetensbehov, inte minst i form av en stor satsning på kollegialt lärande och gemensamt utvecklingsprogram.

I Vellinge kommun fokuserar vi även på att verka för hållbar utveckling och som ett led i detta satsar vi kraftigt på våra förskole- och skolkök. Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp.

På Sundsgymnasiet finns Estetiskt, Ekonomiskt, Naturvetenskapligt, Samhällsvetenskapligt och Tekniskt program. Vi är också stolta över att vi blivit utnämnda till riksgymnasium inom golf och ridsport och tar emot elitsatsande elever från hela Sverige.
Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha ett kollegialt ansvar att utveckla verksamheten och svara för hög måluppfyllelse och god kvalitet.
Vi söker dig som vill arbeta i ett välfungerande arbetslag och tillsammans med dina kollegor skapa den bästa tänkbara utbildningen för våra studiemotiverade och engagerade elever.
Vi vill att du ska arbeta i arbetslag och vara en medarbetare som skapar och driver samarbete med högskola och näringsliv i närområdet.

Kvalifikationer

Vi söker lärare som är behöriga i ämnena engelska och tyska på gymnasienivå. Personlig lämplighet där flexibilitet, nytänkande och samarbetsförmåga är av stor betydelse. Du bör vara drivande, innovativ och kunna entusiasmera andra.
Erfarenhet av formativ bedömning i undervisningen är önskvärt.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2017-02-01

Tidsbegränsad till: 2017-06-14

Kan eventuellt bli förlängning
100%
3-6 månader.

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-30

Referensnummer:   A642637

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
fast lön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson
Charlotte Rosenkvist
Biträdande rektor

0709915568
charlotte.rosenkvist@vellinge.se
Facklig företrädare
Rosita Andersson Schouenborg
facklig kontaktperson lärarförbundet
040-425655

Rosita.A.Schouenborg@vellinge.se

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!