jobb just nu!

Stödassistenter semestervikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.


Arbetsuppgifter

Funktionshinder söker stödassistenter för semestervikariat till;

• Kållekärrs serviceboende
• Skärhamns serviceboende
• Övergårdsvägens serviceboende
• Höviksnäs gruppboende
• Fågelkärrsvägens gruppboende
• Krossekärrs korttidsverksamhet
• Kroksdals gruppbostad
• Boendestödet

Som stödassistent ska du arbeta med att ge stöd och arbeta individuellt med de personer som tillhör boendet. : Du som personal ska arbeta stödjande, motiverande och aktivt så att den enskilde får en meningsfull tillvaro både på boendet och ute i samhället.

Du arbetar individuellt gentemot varje boende där stöd- och motivationsarbete ger förutsättningar för en ökad självständighet.

Korttidsavlastning/eftermiddagstillsyn gör det möjligt för barn och ungdomar med funktionsnedsättning att få miljöombyte och rekreation utanför det egna hemmet. Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp i de dagliga aktiviteterna utifrån individens behov.

Tjänstgöring enligt schema dag, kväll och helger och på vissa boenden sovande jour.

Kvalifikationer

Utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet med specialisering inom funktionshinder eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med målgruppen och av att arbeta stödjande.

Du ska ha fyllt 18 år.

Du måste vara en lugn, stabil och trygg person som kan arbeta strukturerat både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort.

Anställningens omfattning

Under juni-augusti efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   Soc 2018/12

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Ange till vilka enheter du söker. Vi anställer sommarvikarier successivt under våren, välkommen med din ansökan snarast!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.