jobb just nu!

Speciallärare för undervisning på Särskola

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever från att de är 1 år till att de är 20 år. Vi ansvarar för cirka 19000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Hos oss finns både den lilla och den stora förskolan och skolan, och förskolan och skolan på landet och i staden. Vi har verksamheter med olika inriktning såsom Reggio Emilia, musik eller IB. Det finns alltså goda möjligheter att den typen av verksamhet du helst vill jobba med finns hos oss. Vi är i ett expansivt skede och har dessutom ett antal medarbetare som går i pension, vilket innebär att vi behöver rekrytera flera nya medarbetare. Vi tror att vi har något att erbjuda just dig!
Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

http://www.vaxjo.se/-/Jobba-hos-oss/Vara-forvaltningar/Utbildningsforvaltningen/

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i arbetslag tillsammans med andra pedagoger och elevassistenter. Du planerar verksamheten med dem som finns i arbetslaget.
Du dokumenterar och följer upp elevernas utveckling vad gäller kunskap och sociala förmågor.

Just nu söker vi följande:

Grundsärskola:
2 st. Speciallärare åk7-9, Teleborg Centrumskolan

1 st. Lillestad Grundsärskola åk. 1-6 med inriktning Idrott kombinerat med något av ma/eng/sv.

3 st. lärare till Ljungfälle Särskola med inriktning lågaffektivt bemötande.

Gymnasiesärskola Kungsmad:
1 speciallärare. Du undervisar i det individuella programmets ämnesområden. Det individuella programmet har en annan kursplan än de nationella programmen.

Kvalifikationer

Du har en speciallärarexamen med behörighet att undervisa på särskola. Du är van att arbeta med elever med olika funktionshinder, både utvecklingsstörning och neuropsykiatriska funktionshinder. Du har ett bra bemötande som hjälper eleverna till självständighet. Du har lätt för att samarbeta och har erfarenhet av arbete i arbetslag.

Du som är behörig lärare med intresse för att arbeta på särskola och som vill vidareutbilda dig är intressant för anställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

10 augusti 2017

Ansökan

Ansök senast:   2017-04-02

Referensnummer:   UTBF 75/17

Välkommen att söka genom att: Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   4

Kontakt

Kontaktpersoner
Staffan Johnson
Rektor Gymnasiesärskolan
0470-438 72

Linus Skarp
Rektor Lillestad- Teleborg Centrumsärskola
0470-419 21

Mathilda Moser
Rektor Ljungfälle Särskola
0470-43690

Facklig företrädare
Fackliga representanter nås via kontaktcenter

0470-410 00

Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.