jobb just nu!

Specialistläkare/överläkare/LUS till Östersunds rehabcentrum

Tillgängliga språk

Övrigt

Spara som favorit

Arbetsplatsbeskrivning

Utvecklande specialistläkarjobb inom rehabiliteringsmedicin Inkl. härliga kollegor!

Är du specialistläkare med ett stort intresse för rehabiliteringsmedicin? Välkommen till oss på Östersunds rehabcentrum. Vi söker en driven läkarkollega utifrån en generationsväxling. Du blir en del av ett härligt gäng som har en helhetssyn på verksamheten och som lär av och peppar varandra.

Vår verksamhet finns ca 2.5 km från Östersunds sjukhus. Läget nära skog och Östersunds vintersportstadion - med skid- och löparspår erbjuder både patienter och anställda en fin utemiljö med möjlighet till träning.

Arbetsbeskrivning

Östersunds rehabcentrum tillhör Region Jämtland Härjedalen och är en av flera verksamheter inom område Hjärta, Neurologi och Rehabilitering. Vi bedriver medicinsk rehabilitering, smärtrehabilitering i programform och här finns också reumatologmottagningen. Vi bedriver både öppen- och slutenvård.

Vi arbetar i team med läkare, neuropsykologer, logopeder sjukgymnaster, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer och sekreterare. Du kommer ha en betydelsefull roll i detta samarbete.

Sedvanliga arbetsuppgifter som läkare. Jourtjänstgöring ingår inte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom rehabiliteringsmedicin. Alternativt har du specialistkompetens inom geriatrik, neurologi eller allmänmedicin/internmedicin med intresse för rehabilitering. Språkkunskaper i svenska på C 1-nivå. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett förtroendeskapande arbetssätt samt intresse av utvecklingsfrågor. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Östersunds sjukhus tillsammans med primärvården i Region Jämtland Härjedalen är upplåtna enheter där Umeå universitet bedriver läkarutbildning. Det är därför meriterande om du har undervisnings- och forskningsmeriter.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-29

Referensnummer:   RS/1500/2017

Gör ansökan

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson
Louise Iversen
Enhetschef
063-154639

louise.iversen@regionjh.se
Facklig företrädare
Ann Axelsson
Läkarföreningen
063-153000 (sökn via vx)

ann.axelsson@regionjh.se

Övrigt

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden.

I din elektroniska ansökan vill vi att du bifogar följande handlingar som ska vara vidimerade.

• Meritförteckning
• Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen
• Bevis på medicine licentiat/disputation och docentur i förekommande fall
• Övriga handlingar som du önskar åberopa t ex publikationer

Ansökan med bilagor kommer att skickas vidare för sakkunnigprövning. Observera att samtliga ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdagen för att ansökan skall kunna beaktas vid sakkunnigprövningen.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersund; www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen; www.jamtland.se
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen; www.regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.